Narrowcasting

Bewegende beelden in bijvoorbeeld winkels of hotels hebben een magische aantrekkingskracht op bezoekers en consumenten. Vindmachine zorgt voor uw persoonlijke programmering en de schermen die daarbij passen. U bepaalt wat er wordt getoond, wanneer en op welk scherm.

Dagelijks heeft u vele (potentiŽle) klanten over de winkelvloer. Personen die wachten, voorbijgangers, mensen die op dat moment uw product consumeren. Een uniek contactmoment wat vaak niet wordt gebruikt. Vindmachine biedt u de mogelijkheid om op dit soort momenten op een zeer directe en effectieve manier met deze personen te communiceren.

Vindmachine helpt u met het bereiken van uw communicatiedoelstellingen zoals imagoverbetering, promotie en informatievoorzieningen. Het verhoogt bovendien uw directe verkoop en genereert zelfs extra inkomsten door advertentieruimte aan derden te verkopen.


Buitenreclame

Buitenreclame is een medium dat 24 uur per dag aanwezig en zichtbaar is in het straatbeeld. Hiermee heeft buitenreclame de potentie om dagelijks veel mensen te bereiken.

Aangezien deze mensen zich in de regel via min of meer vaste routes binnen een beperkt gebied bewegen, is buitenreclame ook in staat veel contacten te genereren.

Vindmachine verzorgt uw reclame op grote billboards langs de snelweg of bijvoorbeeld in het centrum van de stad waar u wilt adverteren.

Een uitgebreid overzicht van het totaalpakket aan drukwerk- en designartikelen hier te zien.

Mocht uw product niet tussen ons compact aanbod staan vragen wij u ons een email te sturen door hier te klikken

 

 

 Hoe nu verder?

Het complete aanbod van narrowcasting en andere buitenreclame past natuurlijk niet volledig op ťťn webpagina. Mocht u geÔnteresseerd zijn in een van deze diensten, neemt u gewoon contact met ons op via de contactpagina!