Narrowcasting, het gericht adverteren op de juiste doelgroep!

Wat is narrowcasting

Narrowcasting is het leveren van informatie gericht op een bepaald publiek, op een geselecteerde locatie en tijdstip via digitale schermen, veelal op afstand aangestuurd met relevante visuele content. VIndmachine biedt u de mogelijkheid om de communicatie binnen uw bedrijf of winkel te verbeteren. U kunt het zien als een verbeterde versie van de welbekende kabelkrant van vroeger. Alleen is bij ons uw eigen versie op een betaalbare wijze mogelijk gemaakt! Ook kunt u al vanaf €. 25,- uw bedrijf en / of producten op het narrowcasting netwerk gericht aanbieden aan de doelgroep van uw keuze.

Waar is narrowcasting voor bedoeld?

Narrowcasting is de nieuwe vorm van reclame die via digitale schermen eindeloze communicatiemogelijkheden biedt in zorginstellingen, apotheken, warenhuizen, supermarkten, autodealers, openbaar vervoer, winkels, horecagelegenheden e.d. Narrowcasting draagt bij aan een betere service, het maken van betere promotie, interactieve acties, het "branden" van een nieuwe bedrijfsnaam en het verhogen van de reclame-inkomsten.

Klik hier voor het contactformulier!

 

 

 

 

Hoe kan ik adverteren?

Hiernaast ziet u een aantal template`s die op dit moment draaien.

Het is uiteraard een simpele greep uit de gigantische hoeveelheid draaiende reclame`s en u kunt uiteraard kiezen voor een meerdere vormen zoals bijvoorbeeld een flash animatie, of slideshow van afbeeldingen, het laatste is wat u hiernaast ziet. Ook kunnen op zich stilstaande afbeeldingen voldoen als reclameboodschap.

 

Template`s

Mocht bij u de kennis ontbreken of heeft u simpelweg geen tijd dan hebben wij voor u de mensen beschikbaar die in overleg met u de campagne kunnen realiseren.

 

Waarom kiezen zou ik kiezen voor narrowcasting?

Narrowcasting is in combinatie met ADSL, sterk gedaalde prijzen van beeldschermen, beamers, de introductie van projectiefolies en de komst van geavanceerde software, ook wel Instore Media genoemd, tot een nieuwe baanbrekende technologie waardoor een professioneel medium ontstaat is waar u nu op een betaalbare wijze toegang tot heeft.

Daarnaast kunt u kiezen voor de locatie`s waar u wilt draaien, uiteraard heeft elke locatie zijn beperkingen zoals u zult begrijpen.

Een benzinepomp zal vanzelfsprekend niet op een netwerk van een Total of Shell kunnen adverteren.
Maar bijvoorbeeld een automaterialenzaak kan op dit soort netwerken zijn publiek op een uitmuntende wijze bereiken. Het zelfde geld voor een uitgeverij die kan kiezen om bijvoorbeeld nieuw uitgebrachte boeken te promoten in een Bruna of Ako.

 

U kiest waar, wanneer en aan wie uw reclame getoont wordt. Kortom het juiste aanbod bij het juiste publiek op het juiste moment gebaseerd op uw budget! Ook kunt u ervoor kiezen om ons de volledige afwikkeling in handen te geven.

 

Informeer naar de mogelijkheden bij uw contactpersoon, een algemene e-mail kan uiteraard ook. Klik hier voor een algemene informatieaanvraag.
Een kleine greep uit Narrowcasting locatie`s
Voordelen Narrowcasting kort samengevat

   • Juiste reclame op het juiste moment, op de juiste plaats aan de juiste consument tonen.
   • Betere service t.o.v. de consument
   • Interactieve acties
   • Verhogen van de reclame-inkomsten
   • Goedkoop verkoopstimulerend communicatiemiddel
   • Stimuleer klanten m.b.v. instore communication nog meer tot impulsaankopen
   • Content is makkelijk te bewerken
   • Geen database kennis vereist
   • Te koppelen aan voorraadsystemen, zodat u nooit een product aanbiedt wat niet meer op voorraad is. Geen “Nee” verkopen meer!
   • Biedt producten aan op door u aangegeven tijdstippen, in een filiaal of meerdere tegelijk. Alles is mogelijk.

   • U kunt kiezen wat voor u de juiste locatie met het juiste publiek is om te adverteren! Na goedkeuring van het desbetreffende netwerk uiteraard.

 

Wilt u meer informatie ontvangen over Narrowcasting of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers klik dan hier.

 

Onze keuze in netwerken

Onze beschikbare netwerken.

 

Wat kan Narrowcasting allemaal voor uw bedrijf betekenen?


Corporate of Product branding
Corporate branding is het inzetten van je bedrijfsnaam als merk in al je communicatie naar potentiële klanten om zo een bijvoorbeeld nieuwe bedrijfsnaam bekend te maken bij het publiek.

Corporate branding staat tegenover product branding, waarbij een bedrijf juist zijn producten promoot bij consumenten.

Voor beide manieren van branding is de narrowcasting uitermate geschikt gebleken omdat u uw eigen doelgroep kunt kiezen d.m.v. locatiekeuze van uw advertentiecampagne`s..


Inspireer
Inspireer uw doelgroep door het tonen van nieuwe trends, suggesties, nieuwtjes etc.

Informatievoorziening

Informeer uw doelgroep over productinformatie, mogelijkheden met uw producten en/of diensten, prijs, de door u gevoerde merken, evenementen etc.
Informeer over uw bedrijf, bezigheden of eventuele andere zaken. Deze kunnen op professionele wijze aantrekkelijk visueel worden getoond aan uw bezoekers.

Promotioneel
Kondig uw aanbiedingen aan op de juiste plaats, het juiste tijdstip en aan de juiste consument. Uiteraard kunt u nieuwe merken of producten extra onder de aandacht brengen doormiddel van narrowcasting.
Tevens is het mogelijk om een koppeling te creëren met een kassasysteem zodat producten die niet meer in voorraad zijn niet vertoond zullen worden.


Toplocatie`s Narrowcasting

 

Stimuleer
Opvallend is dat meer dan 75% van de aankoopbeslissingen op de winkelvloer worden genomen, dit terwijl 95% van het reclamebudget wordt gespendeerd aan outstore consumenten.
De door Vindmachine aangeboden Narrowcasting toepassing kan worden gebruikt om de aankoopintenties van de consument op de winkelvloer te beïnvloeden.

Imagoversterkend
Narrowcasting biedt u de mogelijkheid om u te profileren op een unieke, onderscheidende manier. Door het vertonen van korte reclamefilmpjes, sfeerbeelden, trends en door u geselecteerde clips stelt u in staat om een eigen sfeer en imago te creëren afgestemd op die van uw organisatieprofiel.

Voorkom verspilling
Door het communiceren middenin uw doelgroep heeft u niet de verspilling waarmee u te maken heeft wanneer u gebruikt maakt van tv- of printreclame. Narrowcasting is hiervoor een effectieve en efficiënte oplossing.Wilt u meer informatie ontvangen over Narrowcasting of een afspraak maken met een van onze vertegenwoordigers klik dan hier.