Wat is SEO?

SEO staat voor het Engelse begrip 'Search Engine Optimization'. Vrij vertaald betekent dit 'Zoekmachineoptimalisatie'.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO dus), wordt veelal omschreven als:

Het geheel aan activiteiten bedoeld om een webpagina hoog te laten scoren in de
reguliere zoekresultaten van een zoekmachine, op voor de webpagina relevante trefwoorden
of zoektermen.

Vindmachine zorgt er dus voor dat u goed gevonden wordt door alle zoekmachines en dat uw site snel en goed wordt opgepikt en goed gevonden blijft worden door al uw potentiŽle klanten.


Het proces

We verdiepen ons continu in de nieuwe bepalingen van SEO, zodat u onbezorgd online zaken kunt doen. Zo hoeft u niet wakker te liggen over alle nieuwe regels en bepalingen van het internet. Een feit is dat de zoekmachines zich moeilijk laten sturen.

Dus wanneer er een website voor u wordt ontwikkeld, zal het meerdere weken duren voordat u resultaat kunt zien. Gelukkig is een logisch gevolg hiervan dat uw bezoekersaantallen snel omhoog schieten.

In de afbeelding hiernaast is het duidelijk weergegeven hoe het SEO-proces verloopt.


De oplossing

Uit ons onderzoek is gebleken dat de vindbaarheid van veel websites matig tot slecht is. Gelukkig is hier een oplossing voor. We hebben namelijk een viertal onderhoudspakketten ontwikkeld ter bevordering van uw traffic. We maken een afspraak om de situatie goed te analyseren en hieruit vloeit voort dat wij het beste scenario voor uw bedrijf ontwikkelen.


Uiteraard is in overleg een aanvullende Google Adwords campagne altijd mogelijk.

Voor meer informatie over de pakketten, download u het PDF-bestand.


Naast de SEO-onderhoudspakketten hebben we nog veel meer producten die behulpzaam kunnen zijn voor uw bedrijf. Voor het ontwerpen en drukken van posters, flyers, visitekaartjes en andere promotieproducten kijkt op de designpagina.

In dit PDF-bestand staan onze voordelige onderhoudspakketten.
Als u geÔnteresseerd bent in een van onze diensten, neemt u contact met ons op!